Una dintre trasaturile care au facut din Coaching cu NLP. Cum sa fii un coach de succes un bestseller este ca propune principii bazate pe NLP la fel de folositoare in management, afaceri, sport sau viata personala – ei bine, cam in toate domeniile in care comunicarea este importanta. Deoarece coaching-ul este o arta a intrebarilor corecte si a raspunsurilor care decurg firesc din ele. El iti indica problemele asupra carora trebuie sa te concentrezi pentru a avea succes si pentru a-ti implini visurile.
Cartea de fata prezinta formula probabil cea mai clara si mai concisa a tehnicilor pe care trebuie sa le cunoasca oricine isi doreste o cariera in coaching sau doar vrea sa se familiarizeze cu acest domeniu. Iar motivele celei de-a doua categorii de cititori pot fi variate: poate vor sa-si imbunatateasca stilul managerial sau sa comunice mai eficient cu angajatii firmei la care lucreaza sau cu clientii acesteia.
Joseph O'Connor si John Seymour prezinta, cu onestitate si cu o capacitate de sinteza impresionanta, o multitudine de subiecte si de tehnici abordate de NLP de-a lungul deceniilor. NLP-ul se bazeaza pe ultimele descoperiri din domeniul psihologiei: de fapt, e vorba despre tehnici stravechi de transformare a personalitatii (meditatie, vizualizare etc.), al caror sens stiintific a fost clarificat abia de jumatate de secol incoace. Dar autorii ne avertizeaza ca nu e chiar atat de simplu, ca totul trebuie gandit si aplicat contextual, tinand cont de scopurile si idealurile fiecaruia.
Joseph O’Connor, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de training si coaching din intreaga lume, este autor a peste 15 carti, traduse in peste 25 de limbi. A lucrat, in calitate de trainer si consultant, cu mai multe companii si organizatii de prestigiu precum Citibank, HP Invent, United Nations Industrial Development Organisation (UNIDO). A asigurat consultanta in proiecte de cooperare industriala pentru tarile in curs de dezvoltare. A predat in America de Nord si in America Latina, la Hong Kong si Singapore (unde a primit medalia Institutului National Community Leadership), in Noua Zeelanda si in majoritatea tarilor europene. In calitate de profesor invitat, a tinut cursuri de NLP la Universitatea din Santa Cruz, California.
La Curtea Veche Publishing au mai aparut de acelasi autor: NLP si relatiile de cuplu (impreuna cu Robin Prior); Introducere in NLP (impreuna cu John Seymour) si Manual de NLP.
An AparițIe: 2019
Pagini: 352
Isbn: 978-606-44-0215-8
Colectie: Biblioterapia
Format: 13x20
Editie: Necartonata
Traducator: Daniel Mihai Dunca
Editură: CURTEA VECHE
Editura: Curtea Veche
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.