Top vânzări
Detalii
Cei mai mulţi dintre noi ştiu ce înseamnă să cazi sub vraja mâncării – când porneşti de la o felie şi ajungi să mănânci jumătate de pizza sau când de la un pumn de chipsuri constaţi că ai golit jumătate de pungă. Dar e mai greu de înţeles de ce nu putem să ne oprim din mâncat chiar şi atunci când ştim că nu ne face bine. Când am vrea din toată inima să spunem NU, de ce continuăm să întindem mâna după mâncare?
Autorul descifrează codul mâncatului în exces, explicând felul în care corpul şi mintea noastră se schimbă atunci când consumăm alimente care conţin zahăr, grăsimi şi sare. Producătorii din industria alimentară creează produse prin manipularea acestor ingrediente în aşa manieră încât să ne stimuleze apetitul, punând în mişcare un ciclu al dorinţei şi al consumului care are drept consecinţă o naţiune de supermâncăcioşi.