Top vânzări
  • Poti sa-ti vindeci viata
    1
  • Sufletul neamului romanesc. Vol. 1 - Legenda nemuritorilor din Valea Dunarii. ZAMOLXIS - primus getarum et Europae legislator
    2
  • Afirmatiile pozitive - Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun în viata
    3
  • Vindecarea arborelui genealogic
    4
  • Legea Atractiei -Invataturile lui Abraham
    5
  • Trezirea celulara
    6
  • Transformari planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori
    7
  • Creeaza-ti ziua. O invitatie sa Iti deschizi mintea CD Audio
    8
  • Jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla
    9
  • Initiere si iluminare - Calea samanica de vindecare
    10
  • The Secret Secretul:Cartea Recunostintei
    11
  • Invinge depresia, ia-ti viata inapoi! - Invata cum sa scoti rapid si definitiv depresia din viata ta
    12
Toggle Up Toggle Down

Biblia alimentara



Autor(i): Gheorghe Mencinicopschi
Editura: Litera
ISBN: 978-973-675-400-5
Nr. pagini: 112
Data aparitiei: 01.11.2010


Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Preţ raft: 14,90 RON

Preţ "de suflet": 14,38 RON

SAU

Biblia alimentara

Mai multe vizualizări

Detalii

Fiinţa umană, prin excepţionalele ei resurse cognitive, îşi poate ajusta, regla aportul alimentar pentru a corespunde necesităţilor nutritive fiziologice individuale, printr-un mecanism complex de învăţare şi experienţă proprie. În timp, acest mecanism poate permite individului să recunoască şi să deosebească produsele cu efect favorabil de cele cu efect dăunător. Din păcate, condiţia principală pentru a realiza aceste alegeri funcţionează numai dacă alimentele au proprietăţi senzoriale diferite. Organismul nu poate însă aprecia calitatea nutriţională a alimentului doar prin intermediul simţurilor.

Din nefericire, tocmai aici acţionează industria modernă de alimente, creând produse cu proprietăţi senzoriale din ce în ce mai ridicate, dar având calitate nutriţională scăzută. Astfel se naşte prăpastia între proprietăţile senzoriale excepţionale ale alimentelor şi proprietăţile lor nutriţionale scăzute, exprimate în profiluri nutriţionale dezechilibrate, periculoase.

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi,
Director al Institutului de Cercetări Alimentare

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Cele mai recente cărţi din aceeaşi categorie
Move right Move left
Sitemap