-15% reducere la categoria Istorie & Filosofie. Promotia se aplica la cosul de cumparaturi. Titlurile deja reduse sau indisponibile nu fac parte din campanie!
Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante.
Note: Miere, Grau, Malt, Ciocolata, Persica. Mar rosu, Mar verde
Majoritatea cafelei columbiene este cultivata de ferme relativ mici si apoi colectata, procesata (spalata) si exportata de Federatia de cafea columbiana. Altitudinile la care se cultiva in Columbia variaza de la 1.200 de metri pana la 1.800 de metri deasupra nivelului marii, oferind o multime de oportunitati pentru a gasi cafele Strictly High Grown. Cafelele columbiene sunt de obicei spalate si uscate la soare pe terase. Datorita dimensiunii geografice a Columbiei, sezonul de recoltare depinde de zona, majoritatea culturilor fiind recoltate intre septembrie si ianuarie, dar sunt si zone unde se recolteaza din aprilie pana in august.
Marca:Constantin Coffee
Tara de origine:Columbia
Ambalaj:Cutie
Gramaj:250g
Tip produs:Cafea boabe
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review